top of page

BELANGSTELLING VOOR HET WONEN IN DE VALLEIHORST?

Via de contactpagina kan je aan ons doorgeven dat je belangstelling hebt voor een van onze appartementen. We nemen dan contact met je op en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek vindt plaats in de Valleihorst met de kennismakingscommissie (KC) bestaande uit 3 bewoners. Hierbij gaat het om een vrijblijvend gesprek om elkaar wederzijds wat te leren kennen. De belangstellende krijgt een rondleiding door gebouw en tuin en meestal is het wel mogelijk om een woning te bezichtigen. Indien zowel voor de belangstellende als de KC de kennismaking positief uitvalt, volgt een kennismakingsperiode.

Kennismakingsperiode

De belangstellende komt minimaal 6 keer koffie/thee drinken op de koffieochtenden (woensdag- en zondagmorgen). In deze periode kan belangstellende kennismaken met de andere bewoners en vice versa. Na deze periode volgt er een stemming.

Stemming

Indien 3/4 van de bewoners positief stemt wordt de belangstellende op de wachtlijst geplaatst en wordt tevens aspirant-lid van Vereniging de Valleihorst. Zodra er een woning vrijkomt wordt het aspirant-lid benadert voor de woning. 

Voor de volledige procedure van het aannamebeleid zie: huishoudelijk reglement.

bottom of page